tiistai 16. kesäkuuta 2009

Onneksi olkoon Ruotsi!

Ruotsin valtiopäivät tulivat tuloksella 153-150 siihen tulokseen, että yleinen asevelvollisuus tulee lakkauttaa. Asevelvollisuus lakkautetaan portautetusti, sillä Ruotsin palkka-armeijan 50000 sotilasta astuu palvelukseen vuoden 2014 alussa.

Hyvä Ruotsi! Tällaista esimerkkiä voitaisiin alkaa seuraamaan Suomessakin. Suomen asevelvollisuus, joka koskeen kaikkia 18 vuotta täyttäneitä miehiä, on ikävä jäänne. Ja aina vain suomalaiset jaksavat vihjata, että asevelvollisuus kuuluu suomalaisuuteen. Minun mielestäni kaikki tällaiset ihmiset voivat haistaa puhtaasti paskat! Asevelvollisuus on vain vanha muisto, jolla ei sinäänsä ole ollut mitään hyötyä suomalaisille. Suomalaiset ovat ainoastaan tulleet ylpeämmiksi sen myötä. Mitä ihmeen hienoa on siinä, että suomalaiset voivat kerskua sillä, että yksi suomalainen on tappanut kahdeksan venäläistä? Onko tappaminenkin tätä nykyä oikein kansallisen yhteenkuuluvuuden tunteen nostattaja?

Suomalaisten asevelvollisuus ihannointi on pelkkää paskanjauhantaa. Se on niin saamarin pyhä asia suomalaisille, että kun sitä sattuu hieman tökkimään, niin heti merkataan epäisänmaalliseksi ja ollaan valmiina lynkkaamaan kaikki. Kasvakaa aikuisiksi! Suomen on jo korkea aika siirtyä palkka-armeijaan. Ei asevelvollisuudesta mitään hyötyä ole kellekkään ollut. Itseänikin oikein ärsyttää, kun jos tässä meinataan lääkikseen mennä, niin joudun siirtämään hommaa vuodella! Ja muutenkin menee yks kymmenen... Että tämmöstä, ja niille jotka ovat olleet pakolla armejassa: Olen pahoillani puolestanne.

Suomalaiset! Me emme tarvitse armeijaa tunteaksemme itsemme suomalaisiksi. Me emme tarvitse ruotsalaisia, jotta tuntisimme itsemme suomalaisiksi. Me emme tarvitse muistoja sodista, emmekä katkeria tunteita. Me tarvitsemme suomalaisuuden hengen! Se tekee meistä suomalaisia! Se erottaa meidät kaikista muista kansoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti